ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است
سرخط خبرها

واکنش اژه‌ای به ایجاد اخلال در سخنرانی حسن خمینی| دستگاه‌ اطلاعاتی اتفاقات ۱۴ خرداد را بررسی کند| تحقیقات پرونده متروپل سریع‌تر تمام شود

  • کد خبر: ۱۱۱۳۶۱
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۴
  • ۱
واکنش اژه‌ای به ایجاد اخلال در سخنرانی حسن خمینی| دستگاه‌ اطلاعاتی اتفاقات ۱۴ خرداد را بررسی کند| تحقیقات پرونده متروپل سریع‌تر تمام شود
رئیس قوه قضائیه گفت: اتفاق رخ داده در روز ۱۴ خردادماه در حرم مطهر امام خمینی (ره) مسبوق به سابقه است، از سیستم اطلاعاتی می‌خواهیم تا این موضوع را دنبال کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه امروز (دوشنبه ۱۶ خرداد) در نشست شورای عالی قوه قضائیه، ضمن تبریک و تهنیت ولادت با سعادت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و دهه کرامت و گرامیداشت سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و همچنین قیام ۱۵ خرداد، اظهار کرد: امام راحل آموزش‌دیده مکتب قرآن و اسلام ناب است لذا همانطور که اسلام و قرآن زنده است، امام عظیم‌الشأن ما نیز زنده است و زنده خواهند ماند.

رئیس دستگاه قضا در ادامه با تبیین و تشریح ابعاد شخصیتی و معرفتی حضرت امام خمینی (ره) که ایشان را متمایز از سایر شخصیت‌های برجسته دنیا و جهان اسلام در عصر حاضر می‌کند، بیان کرد: حضرت امام خمینی (ره) برای خدا قیام کردند و از خود گذشتند و به خدا پیوستند و در این مسیر الهی و نورانی با صداقت، صراحت، شجاعت، مردم‌داری، جهاد و دوراندیشی، پیش رفتند و از چیزی غیر از خداوند نهراسیدند.

رئیس عدلیه با تأکید بر اینکه حضرت امام خمینی (ره)، رضای خداوند را بر رضای دیگران مقدم شمردند و این رمز پیروزی این مرد الهی بود، گفت: امام عظیم‌الشأن ما قلب‌ها و دل‌ها را تسخیر کردند و هر انسان روشن ضمیر و پاک‌باخته‌ای در اقصی نقاط دنیا، شیفته این مشی و مرام و معرفت خداگونه و الهی حضرت امام (ره) شد.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه همان اوصاف حضرت امام خمینی (ره) امروز در، ولی امر زمان، مقام معظم رهبری نیز قابل مشاهده است، تصریح کرد: علی‌رغم همه دشمنی‌ها، فتنه‌انگیزی‌ها، جنگ‌های روانی و اقدامات ترکیبی که شیاطین در داخل و خارج ترتیب می‌دهند، اما نصرت خداوند و امام زمان (عج) همراه و شامل مقام معظم رهبری است و آزادگان و انسان‌های پاک سیرت در اقصی نقاط دنیا، شیفته بصیرت، شجاعت، زمان‌شناسی و دشمن‌شناسی معظم‌له هستند.

محسنی‌اژه‌ای در ادامه نشست امروز به «معاونت حقوقی» و «پژوهشگاه» قوه قضائیه دستور داد که نسبت به جمع‌بندی و تجزیه و تحلیل فرمایشات امام راحل و مقام معظم رهبری در حوزه مسائل قضائی و حقوقی، برنامه مدونی را در دستور کار قرار دهند تا این فرمایشات به مثابه چراغ راهنما و هدایتگری در گام دوم انقلاب در دستگاه قضائی به قانون، دستورالعمل و رویه تبدیل شوند.

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به اتفاقی که در مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در روز چهاردهم خرداد در حرم مطهر امام راحل (ایجاد همهمه هنگام سخنرانی حجت‌الاسلام سید حسن خمینی) رخ داد و با موضع‌گیری و نارضایتی رهبر معظم انقلاب همراه بود، گفت: با توجه به اینکه اتفاق رخ داده در روز ۱۴ خرداد در حرم مطهر امام راحل، مسبوق به سابقه است، از دستگاه اطلاعاتی می‌خواهیم تا این موضوع را دنبال کنند؛ چنانچه عده‌ای از روی غفلت مبادرت به چنین عملی می‌کنند باید متنبه شوند؛ همچنین چنانچه عده‌ای ناخواسته از ناحیه شیاطین تحریک می‌شوند، باید به این مسأله توجه کنند؛ از سویی دیگر، اگر دست‌های پشت پرده‌ای نیز وجود دارد که می‌خواهند اینگونه مراسم ملی و مهم ما را مخدوش کنند و سوژه به دست دشمن بدهند، باید موضوع دنبال و تعقیب شود و اقدام مقتضی و متناسب صورت گیرد.

رئیس دستگاه قضا در ادامه نشست امروز شورای عالی قوه قضائیه، دستوراتی را در راستای رسیدگی دقیق و سریع درخصوص پرونده‌هایی که در استان خوزستان در رابطه با فروریختن ساختمان متروپل تشکیل شده، صادر کرد؛ از جمله آنکه به معاون اول خود دستور داد موضوع را از این حیث که ممکن است رسیدگی به پرونده برخی افراد تحت تعقیب قرار گرفته در صلاحیت تهران باشد، بررسی کند.

وی افزود: چنانچه امکان تفکیک وجود ندارد، بر اساس ضوابط تدبیری شود تا در یک مرجع با سرعت، نظم و هماهنگی توأمان باشد و بدین‌ترتیب امکان حاشیه‌سازی از آن‌هایی که قصد حاشیه‌سازی دارند، سلب شود.

قاضی‌القضات همچنین به معاون اول دستگاه قضائی دستور داد که نسبت به اتمام سریع‌تر تحقیقات در خصوص حادثه متروپل آبادان پیگیری‌های لازم را انجام دهد تا پرونده هر شخص به هر میزانی که در این حادثه مقصر بوده طبق قانون تکمیل شود.

رئیس عدلیه در ادامه از برخی رسانه‌های داخلی که بعضی دروغ‌ها و مطالب خلاف واقع را درخصوص حادثه متروپل منتشر می‌کنند گلایه کرد و به آن‌ها تذکر داد که مبادا در زمین دشمن بازی کنند.

قاضی‌القضات در ادامه مشخصاً به انتشار خبر و تفاسیر خروج یکی از مسئولان سابق استان خوزستان از کشور و سپس بازگشت او به ایران اشاره کرد و گفت: هیچ کدام از مسئولین ذیربط و هیئت‌های اعزامی (دولت، مجلس و دادستانی کل کشور) نسبت به فرد مورد اشاره در خصوص فروریختن ساختمان آبادان گزارشی ارائه نداده‌اند و طبیعتاً اقدام قضائی نیز در مورد وی در این خصوص صورت نگرفته است.

رئیس دستگاه قضا در پایان اظهاراتش به بخشی از التهاب‌آفرینی و موج‌سواری رسانه‌های دروغ‌پراکن دشمن درخصوص قضیه فوق‌الذکر اشاره کرد.

شایان ذکر است؛ در ابتدای نشست امروز، به مناسبت دهه مبارک کرامت، کاروان حامل پرچم  متبرک حرم امام رضا (ع) در جلسه شورای عالی قوه قضائیه حضور یافتند و خادمان حرم رضوی با در دست داشتن پرچم متبرک شده حرم مطهر علی بن موسی الرضا (ع) به مدیحه‌سرایی پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۷
0
0
علی رغم تحرکات دستهای معاند خوشبختانه مراسم آبرومندانه ودرشان نظام جمهوری اسلامی برگزار شد ولی مسئولین باید هوشیارتر باشند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->